Pagina's: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14   Omlaag
  Print  
Auteur Topic: Afgelopen Activiteiten  (gelezen 54492 keer)
herman
Administrator
******
Geslacht: Man
Berichten: 485WWW
« Antwoord #135 Gepost op: 17 Januari, 2009 19:17:52 »

Platform Diakonie Sneek, Blauwhuis, Bolsward, Heeg, Joure, Makkum, Roodhuis, Sneek, Witmarsum, Workum..

UITNODIGING

Aan alle belangstellenden.
Graag willen we u uitnodigen op

Maandag 9 Februari 2009 van 20.00 – 22.00 uur ,
In het St Martinushuis Harinxmakade 12 te Sneek voor een bijeenkomst georganiseerd door Solidair Friesland en Platform Diakonie Sneek over :

HOE HERKENNEN WIJ DE SIGNALEN VAN GEWELD ACHTER DE VOORDEUR?

Hoe kunnen we signalen opvangen en wat kunnen we ermee doen ?
En hoe kunnen we de daders en de slachtoffers helpen ?
Wat kunnen wij doen ?

Naast een video over hulpverlening zullen de gastsprekers zijn :

Fier Frŷslân (Stichting Huiselijk Geweld)
Solidair Friesland
Politie Leeuwarden (regionaal coördinator huiselijk geweld)

Om een idee te krijgen hoeveel personen er op deze avond gaan komen kunt u zich opgeven bij Corry Brouwer (corrybrouwer@home.nl) of 0515-427291

Secretariaat : C.S Brouwer, Emmastraat 1, 8601 GK Sneek, Telefoon: 0515-427291 
Gelogd
herman
Administrator
******
Geslacht: Man
Berichten: 485WWW
« Antwoord #136 Gepost op: 18 Januari, 2009 16:16:19 »

Kika event 14 maart 2009Sylke en Stefan in actie voor KiKa
 
EMMEN - Schrijf het alvast in uw agenda. Op zaterdag 14 maart 2009 wordt in de omgeving van de Grote Kerk in Emmen de kunstmarkt ‘Kunst voor Kika‘ gehouden, waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan de Stichting KiKa. De Vwo scholieren van het Hondsrug College in Emmen Sylke van der Broek en Stefan Ralovic hebben in het kader van hun examenjaar ervoor gekozen om hun profielwerkstuk een andere draai te geven dan wat ‘normaal ‘ is.
Ze gaan een soort benefietbraderie houden in het centrum van Emmen met ook veel vermaak. Zo treedt op het podium zangeres Margaretha Kleine op, gaat WatNou rappen en Dance discovery dansen. Beide leerlingen zijn bijna dagelijks bezig de dag in te vullen met als streven alle activiteiten te laten sponsoren. Zo stelt Verwer kraamverhuur gratis een aantal kramen beschikbaar, is er een bijzondere modeshow en gaan leerlingen van de kappersopleiding van het Alfa College haartjes knippen voor het goede doel. Ook KiKa is met een kraam aanwezig en Radio Emmen zal een uitzending verzorgen. Burgemeester Cees Bijl van Emmen sluit de dag af. Verder zijn Sylke en Stefan bezig enkele grote sponsors te strikken.
Over het waarom van de actie, zegt Sylke. ‘We hebben ervoor gekozen om onze profielwerkstuk te vertalen naar een praktische activiteit. Met dit evenement slaan wij twee vliegen in een klap. Het wordt een levendige evenement waarin kunst en cultuur een belangrijke rol gaan spelen. Daarnaast gaat de opbrengst naar een goed doel. We hebben voor Stichting Kika gekozen omdat zij goed werk verrichtte voor zieke kinderen. Voor ons zijn onze dagelijkse bezigheden vanzelfsprekend maar voor hen niet. Wij hebben een toekomst en dat gunnen wij hen ook. Aan het eind van de dag hopen we een enorm bedrag te kunnen overhandigen aan een vrijwilliger van KiKa‘.

Stefan zegt dat het Hondsrug College alle medewerking verleent en ook een kleine financiële bijdrage wil leveren en dat het inzamelen al begint tijdens de kerstmusical deze maand op school ‘Leuk om te vermelden is dat ondernemersvereniging Emmen Vlinderstad ons ook mee helpt‘. Kijk ook op de speciaal hiervoor aangemaakte hyve ;
 
www.kika-14maart.hyves.nl

Tekendocent Nanette Camies van het Hondsrug College zet ook een aantal klassen van de school aan het werk voor het goede doel. In totaal worden er 100 schilderijtjes gemaakt door de leerlingen van Havo/Vwo. De schilderijtjes worden op zaterdag 14 maart op de kunstmarkt verkocht. De opbrengst gaat naar Kika.
Gelogd
herman
Administrator
******
Geslacht: Man
Berichten: 485WWW
« Antwoord #137 Gepost op: 27 Januari, 2009 21:54:19 »

Beste lezer,

Zoek je stilte? Zoek je bezinning? 16 tot 20 februari a.s. organiseer ik een stille retraite in Finland.
En: er is nog ruimte !

Plaats: retraitehuis 'Morbacka' in Zuid-Finland (in Kaarina, 10 km van Turku).
Morbacka biedt plaats aan een christelijke gemeenschap, geïnspireerd op Taizé.

Voertaal: Nederlands en Engels (en enig Fins)

Organisatie: Hermen Jan Rijks uit Amsterdam

Meer weten? kijk op www.morbacka.nl

Contact: bel 020-789 15 45 of mail hermenjr@online.nl

Met vriendelijke groet, Hermen Jan Rijks
Gelogd
herman
Administrator
******
Geslacht: Man
Berichten: 485WWW
« Antwoord #138 Gepost op: 30 Januari, 2009 23:34:27 »

Betreft: 19 & 26 februari 2009 NITRAUW & VAN GOOR
Première “GEZOCHT”

Nijkerk - Op 19 en 26 februari zal de première plaats vinden van hun eerste avondvullende show “Gezocht”. Cabaretduo Nitrauw & Van Goor stond in 2007 in de finale van cabaretfestival Kleinzalig. Zowel de jury als het publiek vond de Nijkerkers goed genoeg voor de tweede plaats.

In hun nieuwe avondvullende voorstelling 'Gezocht' treffen beide heren elkaar na een lange periode weer eens. Dat ze uit elkaar gegroeid zijn mag ronduit een understatement heten: hun levens verschillen totaal van elkaar. De gevolgen van de ontmoeting zijn voor zowel Nitrauw als Van Goor niet te overzien.

Waar ze in hun eerste show veelal christelijke onderwerpen kritisch benaderden gooien ze het in hun nieuwe voorstelling over een andere boeg. Onder regie van Tim van Wijngaarden (Voorwaar) kruipen ze uit hun schulp en kijken ze in de spiegel.
“Gezocht” is een afwisselend programma met sketches, liedjes en een ontwapenende lach.

Tickets
Kaarten à € 8,50 verkrijgbaar bij Boekhandel Roodbeen, Kade 10 en Verhoog muziek.
Online reserveren via www.nitrauwenvangoor.nl.
Tijdens beide avonden is er kaartverkoop aan de deur.

Locatie & tijden
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15
Locatie: De Havenaer, Westkadijk 10, Nijkerk

Contact & vragen
Email: info@nitrauwenvangoor.nl

Hoofdsponsor
Graphic Sound: www.graphicsound.nl

Boekingen
Voor boekingen van de voorstelling “Gezocht” kunt u contact opnemen via info@nitrauwenvangoor.nl
Gelogd
herman
Administrator
******
Geslacht: Man
Berichten: 485WWW
« Antwoord #139 Gepost op: 01 Maart, 2009 21:45:41 »

“Een gat in het dak”

Passie-oratorium naar het Marcus-evangelie in de Nieuwe Bijbelvertaling Muziek voor koor, solisten, samenzang, piano en solo-instrumenten

Tekst: Michiel de Zeeuw
Muziek: Mar van der Veer

(‘Tot aan zijn geroepen I’, Foke Stribos)                                     

Zondag 5 april 2009 in de Remonstrantse Kerk  te Hoogeveen (Grote Kerkstraat 39) Aanvang 11.00 uur.

M.m.v. projectkoor “Marcuspassie” vocale solisten
Luko Hans, piano
Laura de Buck, cello
Sandra Huisken, klarinet
Gea van der Woude, viool
Riny van Faassen,  dwarsfluit
onder leiding van Pieterjan de Buck

Toegang gratis, collecte t.b.v. onkosten bij de uitgang

UITVOERING PASSIE-ORATORIUM “EEN GAT IN HET DAK”

Dedemsvaart- Projectkoor “Marcuspassie” uit Dedemsvaart zal in de Goede week een uitvoering geven van “Een gat in het dak”, een passie-oratorium voor koor, solisten, samenzang, piano en solo-instrumenten. Het projectkoor voor deze passie bestaat uit 19 enthousiaste zangers en zangeressen uit verschillende kerken in Dedemsvaart en omgeving. Het koor wordt begeleid door vijf instrumentalisten op piano, cello, viool, fluit, en klarinet en staat onder leiding van Pieterjan de Buck. Na het oratorium de afgelopen drie jaar met succes in Dedemsvaart en Slagharen te hebben gezongen, zal het passie-oratorium dit jaar in Hoogeveen  ten gehore worden gebracht.

De uitvoering vindt plaats op zondag 5 april om 11 uur in de Remonstrantse Kerk te Hoogeveen (Grote Kerkstraat 39.) De toegang is vrij; om de onkosten te dekken zal er na afloop een collecte worden gehouden. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze aansprekende en unieke uitvoering bij te wonen.

Dit Nederlandstalige passie-oratorium, gebaseerd op het Marcus-evangelie, is geschreven bij de totstandkoming van de Nieuwe Bijbelvertaling in 2004 door predikant Michiel de Zeeuw en musicus Mar van der Veer. Vaak begint de verhaallijn in een passie-oratorium met de intocht van Jezus in Jeruzalem. De Marcuspassie begint eerder: met het verhaal over de mens die neergelaten wordt door een gat in het dak. Met dit verhaal wordt een lijn, een thema neergezet dat Jezus’ leven zelfs tot aan zijn dood doortrekt: hij wil mensen zicht geven op de hemel. Bijbelteksten worden afgewisseld met liederen, waarin die teksten concreet en herkenbaar aan de menselijke ervaring raken. Een deel van de liederen kan door het publiek meegezongen worden. De passie duurt vijf kwartier.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Pieterjan de Buck, tel. 0523-616377 of pjdebuck@xs4all.nl
« Laatste verandering: 01 Maart, 2009 21:50:46 door herman » Gelogd
herman
Administrator
******
Geslacht: Man
Berichten: 485WWW
« Antwoord #140 Gepost op: 02 Maart, 2009 18:22:44 »

21 maart RK Kerk Drachten: bijzondere kleurrijke viering rond de internationale dag tegen racisme.

In het kader van de internationale dag tegen racisme, de 21e maart, organiseert Kleurrijk Fryslân op vrijdag 21 maart a.s. voor het eerst een kleurrijke viering plaats in de gemeente Smallingerland. De R.K. parochie  ‘Goddelijke Verlosser ‘ is de gastheer voor deze kleurrijke ontmoeting. Aan deze viering wordt medewerking verleend door mensen uit diverse religieuze en levensbeschouwelijke richtingen. Hindoes, moslims,boeddhisten, christenen, humanisten en soefi’s doen mee aan deze kleurrijke viering. Mogelijk sluiten nog anderen aan bij dit initiatief. Voorgangers en vrijwilligers uit diverse religies en levensbeschouwingen hebben een werkgroep gevormd, die deze viering voorbereidt. Zij werken mee aan dit initiatief om een bijdrage te leveren aan een maatschappij waar mensen vreedzaam samen leven, met respect voor elkaar.
Op de bijeenkomst van 21 maart wordt stilgestaan bij de betekenis van de internationale dag tegen discriminatie. Deze dag is door de VN uitgeroepen als internationale dage tegen racisme en discriminatie. De aanleiding hiervoor is, dat op 21 maart 1960 69 zwarte afrikanen door de oproerpolitie werden gedood toen zij deelnamen aan een vreedzame demonstratie tegen de pasjeswetten. Deze gebeurtenis wordt op jaarlijks herdacht op de 21e maart. Dit jaar valt 21 maart op een zaterdag.
Iedereen is welkom.
Na afloop van de viering is er uitgebreid gelegenheid om kennis te maken met de voorgangers en andere bezoekers van de kleurrijke viering.

Kleurrijke viering in het kader van de internationale Dag Tegen Racisme en Discriminatie
Datum: zaterdag 21 maart 2009
Aanvang: 19.00 uur
Plaats: R.K. Kerk De Goddelijke Verlosser, Pier Panderstraat 1.

PlatformLevensbeschouwing in Kleurrijk Fryslân
Zuidvliet 8
8921 BL Leeuwarden
058-2998905
info@kleurrijkfryslan.org
www.kleurrijkfryslan.org   
giro 32.08.706 t.n.v. Kleurrijk Fryslân te Leeuwarden
Gelogd
herman
Administrator
******
Geslacht: Man
Berichten: 485WWW
« Antwoord #141 Gepost op: 02 Maart, 2009 18:42:53 »

Etappes sur le chemin de St Jacques

19/07
Van: Le Puy-en-Velay
Naar: Saint-Privat-d'Allier
Jean-Marc et Marie LUCIEN
Chemin du Bonheur
43580 ST-PRIVAT D'ALLIER (1)

20/07
Van: Saint-Privat-d'Allier
Naar: Saugues
Père Gilbert – Sonia
Association "Sports Vacances en Margeride"
Centre d'accueil La Margeride
Rue des Tours Neuves  43170 Saugues
Tél.: +33 (0)4 71 77 60 97  Fax : +33 (0)4 71 77 67 76
E-mail : info.lamargeride@wanadoo.fr (2)

21/07
Van: Saugues
Naar: Saint-Alban-sur-Limagnole
Jean-Marc et Françoise
gite
0466457433 (3)

22/07
Van: Saint-Alban-sur-Limagnole
Naar: Aumont-Aubrac
Pour Aumont Aubrac, il y a un hébergement paroissial. Contacter le prêtre (4). appeler

23/07
Van: Aumont-Aubrac
Naar: Nasbinals
association NADA (5) mailer
Tel : 04.66.32.50.42 Fax : 04.66.32.50.42 Port : 06.33.66.81.98
Mail : contact@nada-aubrac.com

24/07
Van: Nasbinals
Naar: Saint-Chély-d'Aubrac
Communauté des religieuses de Saint-Joseph. Les religieuses s’investissent dans la vie du relais. Estaing : 05.65.44.71.19. St-Chély : 05.65.44.28.83
gîte d'étape communal pour randonneurs d'Aubrac ou Saint-Chély d'Aubrac Envoyez un message : mailto:tourisme.stchelydaubrac@wanadoo.fr
Ecrivez : Office de Tourisme de Condom et Saint-Chély d'Aubrac 12470 Saint-Chély d'Aubrac Téléphonez au + 33 (0) 5.65.44.21.15. 

25/07
Van: Saint-Chély-d'Aubrac
Naar: Espalion
Contacter paroisse pour loger 2 frères : psbo@aliceadsl.fr ou Permanences – Accueil assuré par les prêtres tous les mercredi et vendredi matin de 9 h à 12 h au presbytère d’Espalion (05.65.44.01.81)
16 places à: 8 rue du Dr Trémolière, 12500 Espalion
Réservation au 05 65 66 35 61 ou par e-mail: lahaltesaintjacques@hotmail.fr (7)

26/07
Van: Espalion
Naar: Golinhac
SARL les Hameaux de Saint Jacques - 12140 GOLINHAC - Tél : 33 (0)5 65 44 50 73 (hébergement) Inscription via site (Cool

27/07
Van: Golinhac
Naar: Conques

**

Voorbereiding Project Santiagovoettocht

Waarom hebben wij dit project ontwikkeld?
Sommige onder ons hebben aan de WJD in Australië kunnen deelnemen en hebben daaraan  goede herinneringen overgehouden: zo vele preken, catecheses en lezingen hebben ons geloof, onze hoop en onze liefde gevoed. Bovendien waren er zo vele nieuwe ervaringen op dit afgelegen continent (van de kangoeroes tot de wolkenkrabbers…). Het was vooral de ervaring van de Kerk, bezield door de Heilige Geest, maar ook het gevaar om van Christus afgeleid te worden, door de talrijke verleidingen van deze nieuwe wereld.

Nu willen wij ons al voorbereiden voor de W.J.D. 2011 in Madrid … door ons gebed en de persoonlijke keuzes die wij elke dag opnieuw maken, zodat de Geest van Christus in ons steeds meer gestalte mag krijgen en zich in ons dagelijks leven – mag openbaren aan de wereld.
Het zou mooi zijn ook fysiek, door een pelgrimstocht, de volgende ontmoeting in Madrid voor te bereiden.

Idee van Pater Alain Dominique (die in juli op weg naar Santiago meegaat en voor onze groep elke dag de Heilige Mis zal kunnen vieren):
 “We zouden ons daarvoor kunnen laten sponsoren en de opbrengst meenemen naar Ethiopië in 2010, voor de armste der armen. Het kan een intense levenschool worden. Ook zou daar een bijzondere teambuilding kunnen ontstaan. Het wordt kamperen en overleven met minder middelen dan hier voor ons dagelijks leven. Meteen een goede oefening.”

N.B. Tot 30 april inschrijving voor de voettocht op http://www.stjan.org/index.php?view=details&id=375%3Avoettocht-santiago-de-compostella-16-26-jaar&option=com_eventlist&Itemid=42

Er zullen voorbereidingsdagen zijn om de geest en de praktische details te bespreken:

1. Op vrijdag 17 april,
in het Leerhuis Thomas a Kempis (Broerestraat 12, 3532 CP Utrecht, tel.: 030-6971445),
getuigenis van Jouke Schat over zijn pelgrimage naar Santiago, na de koffie (vanaf 19.30), de lezing over Apocalyps met RKJ Utrecht (tussen 20.00 en 21.00) en de pauze. (Vrije toegang voor het hele avond)

2. Op zondag 10 mei voorbereiding
aankomst om 12.30 – pizza/lasagne met de broeders om 13.00 – voorbereiding van de voettocht, zoektocht naar sponsors voor een project in Ethiopie– vespers en aanbidding – broodmaaltijd om 18.30uur – studentenmis om 20.00uur in de kathedraal.
(Elke deelnemer wordt uitgenodigd of een pizza of een lasagne of een drank mee te nemen)

3. Op zaterdag 4 juli wandeling op het strand in Den Haag:
na 20km wandelen, eten wij lekker poffertjes!
(Elke deelnemer neemt 5 Euros voor de poffertjes)

Als je nog speciale vragen heb, hoor ik graag van jou.

Met vriendelijke groeten,
Broeder Marie-Thomas            Broeder Lucas            
Broeders van Sint Jan                         Broeders van Sint Jan
Vleutenseweg 517            Oude Molstraat 37
3532 HK  Utrecht            2513 BA Den Haag
« Laatste verandering: 02 Maart, 2009 19:23:54 door herman » Gelogd
herman
Administrator
******
Geslacht: Man
Berichten: 485WWW
« Antwoord #142 Gepost op: 03 Maart, 2009 18:00:53 »Filmpje bekijken: http://vimeo.com/2910181?pg=embed&sec=

Meer info: http://www.soulsurvivor.nl/
Gelogd
linda1978
Voorgesteld, goedgekeurd
****
Berichten: 3

www.jongerenwebsite.nl - welkom thuis op jouw netwerk


« Antwoord #143 Gepost op: 03 Maart, 2009 22:01:10 »

zin in een feestje 27 maart 2009 cd precentatie van jan doddema kom gauw vol=vol  AA126 Wink
Gelogd
jenny89
Voorgesteld, goedgekeurd
****
Berichten: 10

www.jongerenwebsite.nl - welkom thuis op jouw netwerk


« Antwoord #144 Gepost op: 20 April, 2009 20:00:44 »

zin in een lekker hard feesje??  beavisbutthead  AA070 16 mei NIGHTMARE OUTDOOR in hellendoorn  AA126
Gelogd
sjoukje
Voorgesteld, goedgekeurd
****
Berichten: 6

www.jongerenwebsite.nl - welkom thuis op jouw netwerk


« Antwoord #145 Gepost op: 21 April, 2009 08:22:55 »

 beavisbutthead AA115 AA096 ja het is bijna zover de haan 21 mei jippie jippie gezellig hoor
Gelogd
herman
Administrator
******
Geslacht: Man
Berichten: 485WWW
« Antwoord #146 Gepost op: 21 April, 2009 17:11:15 »

Op zaterdag 25 april vindt de zesde Scheepsmaatjesdag voor mensen met een verstandelijke beperking van de parochies uit Zuidwest Fryslân. Het Scheepsmaatjesproject heeft als doel de parochies meer te betrekken bij de mensen met een verstandelijke beperking in hun omgeving. Steeds meer mensen met een verstandelijke beperking wonen in woonvormen of thuis in plaats van in grote inrichtingen. Vrijwilligers uit de parochies zoeken contact met deze medeparochianen en proberen als maatjes met elkaar op te trekken. Door bezoekjes, door samen iets af te spreken of door af en toe een kaartje te sturen.  Een keer in de anderhalf jaar komen alle 'koppels' van deelnemers en maatjes samen voor een bijzondere Scheepsmaatjesdag ergens in een van de parochies. De afgelopen jaren is het Scheepsmaatjesproject op bezoek geweest bij de parochies van Sneek, Heeg, Balk, Woudsend, Blauwhuis, Roodhuis en Bakhuizen. Dit jaar zijn de scheepsmaatjes te gast in de parochies van Witmarsum, Workum en Makkum. Door dit project is de aandacht van de parochies voor mensen met een verstandelijke beperking de afgelopen jaren overal gegroeid. De mensen met een verstandelijke beperking zijn in beeld en ze doen overal steeds meer gewoon mee in de parochie waar ze bij horen.

Het thema van dit jaar is "De wonderlijke steen".  Het wordt mooi en creatief verbeeld en alle deelnemers gaan met het thema aan het werk. De zesde Scheepsmaatjesdag wordt gehouden in de parochie Witmarsum. Met medewerking van de parochies Makkum, Witmarsum en Workum is een mooie dag georganiseerd met ruimte voor bezinning en bezieling en vooral ook voor ontmoeting, muziek en  vrolijkheid.

Tijd: 10.30 uur - 16.00 uur.

De slotviering is om 15.30 uur in de parochiekerk van Witmarsum,  Arumerweg 89 8748 AC WITMARSUM

Daar is iedereen welkom!

Plaats: de Mounewetter, Mouneplein 1, 8748 DT Witmarsum

Meer  informatie kunt u inwinnen bij Ciel Huitema, 0515-573043.

Met vriendelijke groet,

Jan Bosman

Teamleider/consulent M.A.-werk
Gelogd
buffelhenkie
Voorgesteld, goedgekeurd
****
Berichten: 11

www.jongerenwebsite.nl - welkom thuis op jouw netwerk


« Antwoord #147 Gepost op: 23 April, 2009 10:54:37 »

21mei hemelvaartsdag oldtimer evenement te hoornsterzwaag... en 23 mei live muziek.. met the heinoos & kiek now us...

21 mei diverse activieteiten.... zie link..

http://www.oldtimer-evenement.nl/

mvg hendrik
Gelogd
herman
Administrator
******
Geslacht: Man
Berichten: 485WWW
« Antwoord #148 Gepost op: 26 April, 2009 11:33:06 »

Wij organiseren een pelgrimstocht tussen vrijdag 29 mei 08.00 uur en dinsdag 2 juni 17.00 uur :
"Altijd al eens een inkleding willen meemaken of een eeuwige gelofte?
De Broeders nodigen je uit om met hen mee te gaan naar Paray-le-Monial voor deze mooie gebeurtenissen. Een groot feest met de broeders en de zusters van Sint Jan. Ook dit jaar organiseren de broeders weer een touringcar voor deze pelgrimstocht. Deze reis wordt geheel verzorgd door de broeders.
Met de bus reizen we naar Nevers voor de eerste avond, hier zullen we s'morgens een tijd van gebed hebben in de kapel van Bernadette Soubirous. Vervolgens zullen we doorreizen naar Paray-le-Monial waar het pinksterweekend zullen beleven met de familie van Sint Jan. 
Maandagmiddag zullen we weer afreizen naar België, vanwaar we dinsdags weer terug zullen keren naar Nederland."
inschrijving op http://www.stjan.org/index.php?view=details&id=387%3Apinksterweekend&option=com_eventlist&Itemid=193
Gelogd
anma
Voorgesteld, goedgekeurd
****
Berichten: 5

www.jongerenwebsite.nl - welkom thuis op jouw netwerk


« Antwoord #149 Gepost op: 05 Mei, 2009 12:05:36 »

wij waren dit jaar voor het eerst met konningendag in leeuwarden. Het was groot en gezellig we gaan volgend jaar weer
Gelogd
Pagina's: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14   Omhoog
  Print  
 
Ga naar: