Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 6   Omlaag
  Print  
Auteur Topic: Jouw gratis oproepen / Nieuws:  (gelezen 47045 keer)
herman
Administrator
******
Geslacht: Man
Berichten: 485WWW
« Antwoord #15 Gepost op: 12 Februari, 2006 17:37:33 »Gisteravond was weerman Reinier van den Berg van het RTL-weer op bezoek bij de heartbeat in Swifterbant.
Hoe vond jij de presentatie van hem?
Wat vind jij van de presentatie van het weer door de weermannen in nederland?


« Laatste verandering: 11 Januari, 2007 18:06:27 door herman » Gelogd
Maaike
Voorgesteld, goedgekeurd
****
Geslacht: Vrouw
Berichten: 201« Antwoord #16 Gepost op: 20 Februari, 2006 17:22:37 »

ik vin hem vet:P

Gelogd
Kim
Voorgesteld, goedgekeurd
****
Geslacht: Vrouw
Berichten: 190« Antwoord #17 Gepost op: 20 Februari, 2006 22:50:44 »

hee ik vond hem echt super gaaf..

echt en ook grappig Grin!!


(vette foto)
Gelogd
Maaike
Voorgesteld, goedgekeurd
****
Geslacht: Vrouw
Berichten: 201« Antwoord #18 Gepost op: 23 Februari, 2006 13:30:24 »

ja hahaha

hij kan egt leuke preken geven enzo
en die liedjes met die plaatjes waren ook vet:D
Gelogd
gepke
Voorgesteld, goedgekeurd
****
Berichten: 26


« Antwoord #19 Gepost op: 27 Februari, 2006 19:33:49 »

jaja ik vind het een vettte foto Roll Eyes Huh Cool Shocked Sad Angry Grin Cheesy Wink Smiley :-[ Lips Sealed Undecided Kiss Cry
Gelogd
herman
Administrator
******
Geslacht: Man
Berichten: 485WWW
« Antwoord #20 Gepost op: 27 Februari, 2006 19:42:51 »

Ja, Gepke, dat soort activiteiten kom je hier ook tegen op de website. Wil je alle andere foto's van Reinier van den Berg ook zien kijk dan eventjes op het heartbeat-onderdeel: http://heartbeat.jongerenwebsite.nl/ en klik op de knop "Foto's".
Gelogd
Maaike
Voorgesteld, goedgekeurd
****
Geslacht: Vrouw
Berichten: 201« Antwoord #21 Gepost op: 05 Maart, 2006 12:40:02 »

ja daar moet je egt even op kijken ze zijn egt leuk:D
alle foto's trouwens... Roll Eyes
Gelogd
enschede-er
Voorgesteld, goedgekeurd
****
Berichten: 15


« Antwoord #22 Gepost op: 11 Maart, 2006 21:49:27 »

Hoi,
natuurlijk erg als bos gekapt wordt, mijn vraag zou zijn wanneer we eens echt gaan hergebruiken en ook individueel om het milieu bekommeren en dus zorgen dat het niet zo'n troep wordt en we niet zoveel hout/papier nodig hebben.
Vind ik nog steeds een beter idee dan periodiek geld geven of een petitie tekenen.
Een petitie wil ik denk ik nu ook alleen nog tekenen als het echt schriftelijk is. Ik wordt soms gek van die doorstuurmailtjes van zet je naam eronder en stuur door. Ten eerste weet ik totaal niet wat ermee gebeurt, ten tweede voel ik me hierdoor er nog niet betrokken mee, wat ongetwijfeld juist het doel van de petitie zou zijn.
Als laatste zou ik zeggen dat we niet zo moeten zeuren om het beste hout dat er is, tenslotte kan er bijna  overal bomen geplant worden en dus geschikt voor de houtkap, waarom moeten de tropen dan weer verkleind worden met zoveel bomen.
dat was kort mijn mening.


Gelogd
Hendrik Boomstam
Voorgesteld, goedgekeurd
****
Berichten: 68


« Antwoord #23 Gepost op: 18 Maart, 2006 11:11:44 »

was net ff aan het surfen zag ik dit staan

Strengste rookverbod
In de voorstad van Los Angeles is het strengste rookverbod van de Verenigde Staten afgekondigd. In sommige gevallen mag zelfs niet meer in huis worden gerookt.

vint het dikke bullshit en jij?

ik rook ook gewoon in cafes zou toch superzonde zijn als het wordt verboden
Gelogd
truck driver
Voorgesteld, goedgekeurd
****
Berichten: 16


« Antwoord #24 Gepost op: 18 Maart, 2006 12:49:24 »

Hoi Wietse-Remmelt,

Ik heb je site gezien. Dat ziet er prachtig uit. Ga zo door!

Groeten,
Martin
Gelogd
laurensb
Voorgesteld, goedgekeurd
****
Berichten: 3


« Antwoord #25 Gepost op: 14 April, 2006 12:19:39 »

Ik vind het goed dat er in huis niet gerookt mag worden. Waarom vind ik het goed. Je hoeft niet andere mensen te laten roken. Als je zelf wil roken doe je dat maar buiten
Gelogd
Jantina
Voorgesteld, goedgekeurd
****
Berichten: 3


« Antwoord #26 Gepost op: 21 April, 2006 18:30:12 »

Post Partum Depressie (Postnatale depressie) en Post Partum Psychose

Ik ben Juliette 38 jaar en heb 2 schatten van kinderen.

Toen ik 29 jaar was en een bijzondere actieve zwangerschap had werd in februari 1997 mijn dochter Esmee geboren. Ze werd verlost met een vacuumpomp in het ziekenhuis. Ik verloor veel bloed, er was paniek, want mijn  bloedgroepvoorraad was er niet. Ik kreeg staalpillen en moest het zelf maar aanmaken. (achteraf heeft dit bloedverlies invloed op een ppd of ppp).

Net als de meeste kraamvrouwen sliep ik de eerste nachten niet. Maar voor mij was dit de druppel, 's nachts als ik voeding had gegeven ging ik de was ophangen, ook had ik sterke honger en at de koelkast leeg.

Ik draaide het dag- en nachtritme om en begon wartaal uit te slaan. De mensen om me heen begrepen ik niet meer. Ik zag hun monden spreken maar maar wist niet wat ze zeiden.

Mijn man ging steeds meer met de kraamzuster, die mijn beste vriendin was, optrekken. De dokter werd ingeschakeld. Helaas had ik een vervanger die me niet kende en ze wist niet goed hoe ernstig dit was. Het werd onder de Kraamvrouwen "huildagen" genoemd. Ik kreeg een verbod om mijn baby te verzorgen en op te pakken, in het belang van het kind. Op een gegeven moment wist ik niet meer of ik getrouwd was en/of bevallen van een baby. Zelfs als ik aan mijn buik voelde wist ik niet dat deze leeg was. Ik kon amper lopen, viel steeds buiten westen. Zo kwam ik 6 weken niet op de babykamer.

Na 1 week kwamen mijn eigen artsen en kreeg ik slaappillen en sicordinol (antidepressieva). Ik kreeg 40 uur gezinszorg, ook omdat we op een veehouderijbedrijf woonden en veel werk te doen hadden. Door de intensieve begeleiding van de huisarts wilde ik graag thuis blijven en hoefde ik niet naar de psychiatrieafdeling. Ik was depressief en er kwam weinig uit mijn handen.
Na 6 maanden was mij wel duidelijk dat ik ook last had van P.M.S. het premenstrueel syndroom. Ik knapte al wat op, maar rond de eisprong was ik druk in mijn hoofd, had hoofdpijn, zag het niet meer zitten. Dit duurde voort tot aan de volgende menstruatie en dan ging het redelijk.
Toen Esmee 8 maanden was wilde ik ondanks deze nare ziekte toch weer een baby, ik had veel gelezen en had 60% kans op een herhaling. Ik ging ervan uit dat ik het weer zou krijgen, zodat het niet tegen zou vallen.

Ik was snel zwanger en reisde af naar Epe, waar een ervaringsdeskundige zat op een PND spreekuur en liet me hormonen en Vitamine B6 voorschrijven. Ik zou een gespecialiseerde kraamhulp krijgen en alle dokters in de omgeving waren van mijn verleden ingelicht, wat een opluchting was. Het was een fysiek moeilijke zwangerschap met nog enkele normale probleempjes erbij.

De bevalling van de tweede verliep goed, lekker thuis op de boerderij werd tegen de middag met heel veel spuitwater een jongetje Jordy geboren. Ik nam mijn hormonen in en zou 1% kans op een ziekte krijgen. Van de kraamhulp kreeg ik 3 dagen bedrust. Ik dacht stel je niet aan, maar ik hield me er aan. Het slapen en ook de borstvoeding geven ging weer net, maar de eerste 3 dagen waren verstreken en toen op de 5e dag zakte ik af.

Ik kon me niet meer redden onder de douche, toen de zuster me afdroogde zei ik: "denk om de baby in mijn buik!"
Ze schrok en hield me strak in de gaten. Later op de dag deed ik meer gekke dingen, ik gaf de hond beschuit met muisjes alsof het zijn dagelijkse brokjes waren. Weer verloor ik alles, mijn hele geheugen, mijn jeugherinneringen, alles was weg. Stemmen had ik in mijn hoofd die
mij nare dinge voor de baby opdroeg, ik had moeite om mijn baby te beschermen, was ik was even alleen in huis. Ik vertelde dit aan mijn man en weer kwam de arts en schreef nieuwe medicijnen voor.

Nu bleek ik een Kraambedpsychose te hebben, ik had het nu zelf in de gaten en had er over gelezen. De dokter praatte, ik knikte en wist genoeg: "weer bij af". Ik haalde een papiertje op waar een nieuw homeopatisch slaapmiddel op stond, want dat wilde ik graag. In ons dorp was het niet te krijgen: mijn man reisde ervoor.

Na 3 maanden knapte ik op, maar kreeg een nieuwe inzinking en wilde zelfmoord, we kregen thuisbegeleiding vanuit het ziekenhuis, maar dit was niet genoeg. Nu werd ik wel opgenomen op de PAAZ waar ik 6 weken verbleef met als een klapper een scheiding voor mijn kiezen toen ik naar huis kwam. Jordy was amper 7 maanden en ik dacht dat we het deze keer als partners zo goed hadden doorstaan.

Nu is Esmee 9 en Jordy 7, ik heb nog 3 keer een psychose gehad, ben verandert van medicijnen en moet deze de rest van mijn leven blijven
gebruiken. Ik kom om de 6 weken op een spreekuur van de GGZ en ben veel moe en slaap 's middag graag een uurtje. Ik moet mijn agenda goed beheren en niet te veel op 1 dag doen. Ook de verzorging van de kinderen doen we half om half met mijn ex-man, wat prima werkt.

Ondanks alle ellende heb ik veel geleerd van mezelf en van deze ziekten. Binnenkort schrijf ik aan een boek en als eerste wil ik een Stichting 
beginnen, waar ik nog mensen voor zoek die mij willen helpen. Voor medisch onderzoek (wat er in Nederland nooit is geweest) en voor lotgenoten.

Wie reageert? Je kunt hier reageren nadat je hebt geklikt op "Registreer" of mailen naar Jantina_gld@hotmail.com
Gelogd
vuurspuwer
Voorgesteld, goedgekeurd
****
Berichten: 2


« Antwoord #27 Gepost op: 21 April, 2006 20:32:48 »

wat is ppd en ppp Huh?? ik heb je verhaal gelezen en ik vindt het nogal een hele zware bevalling met elkaar geweest en dat je er tot zo al aardig door heen hebt geslagen het is niet niks.

ook een bedrijf nog runnen verder hoop ik voor je dat het allemaal goed gaat komen met steun van je ex-vriend.

groeten ronald steggink
Gelogd
horseshoes
Voorgesteld, goedgekeurd
****
Berichten: 3


« Antwoord #28 Gepost op: 07 Mei, 2006 16:51:25 »

 klappen hoi wie heb er een goede raad voor iemand die aankomend vader is en zijn vriendin kwijt is geraakt. wil alles weten over rechten en plichten. en van geld weet ik het wel dus laat dat maar achter wegen.
thinks voor de reactie`s
Gelogd
herman
Administrator
******
Geslacht: Man
Berichten: 485WWW
« Antwoord #29 Gepost op: 08 Mei, 2006 19:12:43 »

Hee mensen
Hendrik hier

Ik heb 1vraag
Ik zit te twijfelen over 2 soorten mengpanelen
Namelijk

1:Denon X1500

2:Ecler nuo 5

De denon is 1 heel coel ding met effecten
Maar heeft niet zoveel effecten als de ecler
Nadeel van de ecler is dat die geen loops kan maken

Nou zitten er wel loops op de meeste cdj's maar (ten 1e) de draaitafels hebben dat niet en (ten 2e) als je 1 goeie cdj hebt zitten zit er ook wel veel effecten op
(zoals de cdj mk2 van pioneer)

Ik ga voor de ecler maar want die heeft toch de leukste effecten
Maar ik wil graag jullie meningen

M.v.g H de B
Gelogd
Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 6   Omhoog
  Print  
 
Ga naar: